Persoane și autoturisme, depistate de polițiști

185
Persoane și autoturisme, depistate de polițiști - diicot13521891891355384569-1358161296.jpg

În perioada 5 – 11 ianuarie a.c. autoritățile de aplicare a legii din România au localizat, pe teritoriul țării noastre, 70 de persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen). Pentru depistarea acestora, au fost efectuate schimburi suplimentare de date și informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..


Astfel, polițiștii români au pus în aplicare 9 mandate europene de arestare și depistat 34 de persoane căutate în vederea participării la o procedură judiciară.


Pe teritoriul României au fost identificate 14 autoturisme căutate de către partenerii din Spațiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale.


Autoritățile străine au identificat, pe teritoriul lor, ca urmare a informațiilor transmise prin Biroul SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., 45 de persoane căutate de Poliția Română, dintre care 26 în baza unui mandat european de arestare, două persoane semnalate ca fiind dispărute din România și patru persoane căutate de polițiștii români pentru o procedură judiciară.


De asemenea, au fost identificate în statele membre, două autovehicule semnalate de România în vederea indisponibilizării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.333 secunde