Persoană reținută pentru dare de mită, după ce a oferit polițiștilor bunuri în valoare de 1.000 euro

111
Persoană reținută pentru dare de mită, după ce a oferit polițiștilor bunuri în valoare de 1.000 euro - 2806261529329010-1536911302.jpg

Articole recomandate

Aseară, în jurul orelor 20:45, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, au prins în flagrant o tânără în vârstă de 32 ani, din județul Olt, în timp ce oferea bunuri în cuantum de aproximativ 1000 euro (un televizor, două telefoane mobile și băuturi alcoolice), precum și o sumă de bani nespecificată, unui echipaj de poliție rutieră, format din doi agenți de poliție, pentru a nu i se întocmi dosar penal concubinul său.


În fapt, în după amiaza zilei de joi, 13 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, echipajul format din doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Biroul Poliției Rutiere, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Craiova, un autoturism neînmatriculat și cu numere false, condus de un bărbat care nu deținea permis de conducere. Acesta a fost condus la sediul Biroului Poliției Rutiere, pentru constatarea infracțiunilor și întocmirea dosarului penal.


În timpul întocmirii actelor de constatare, concubina bărbatului a promis agenților de poliție, în sediul unității de poliție, diverse bunuri și bani, pentru a nu i se întocmi dosar penal conducătorului auto. Agenții de poliție au refuzat categoric oferta, au anunțat șeful ierarhic și au continuat să întocmească actele de constatare a infracțiunii. Fapta a fost sesizată la Direcția Gnerală Anticorupție în vederea organizării acțiunii de flagrant. 


La scurt timp, femeia a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a promis agenților de poliție bunurile menționate, care au fost identificate în autoturismul indisponibilizat la sediul Biroului Poliției Rutiere. Ulterior, aceasta a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei acestei zile să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7762 secunde