€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Permise de conducere necorespunzătoare, descoperite la controlul de frontieră

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași efectuează cercetări cu privire la trei bărbați care conduceau mijloace de transport, deși nu dețineau permise de conducere valabile sau aveau documente false.


De exemplu, în data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților specifice, un cetățean moldovean E.M., în vârstă de 36 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz și remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.


"În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au constatat că E.M. este posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoriile „A, B, C”, iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară și categoria „BE”.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.", spun oamenii legii.În data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 00.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul moldovean G.I., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.

"La controlul de frontieră, a fost descoperit asupra bărbatului un permis de conducere, cu însemnele autorităților din R. Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.", mai spun polițiștii.


Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a procurat permisul de conducere de la o persoană necunoscută în anul 2011, întrucât documentul original i-a fost suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7301 secunde