Peripețiile unui hoț din Constanța

137

Articole de la același autor

Un constănțean de 19 ani a ajuns după gratii, după ce, într-o singură zi, a comis mai multe infracțiuni. Astfel, potrivit oamenilor legii, duminică, în jurul orei 18,30, Paul Ariton a furat o consolă Sony din incinta Real, de pe Șoseaua Mangaliei. Nu a trecut mult și tânărului i s-a făcut chef de o plimbare cu mașina, deși nu posedă nici autoturism și nici măcar permis auto. 

Drept pentru care, folosindu-se de chei potrivite, a furat o Dacie de pe strada Theodor Speranția, în jurul orei 20,45. S-a plimbat, la volanul ei, pe străzile Theodor Speranția, Pandurului și Meșterul Manole, dar, ajungând la intersecția străzilor Sălciilor și Comarnic, a lovit o altă mașină. Alarmat, constănțeanul a fugit de la locul accidentului. 

La fața locului au ajuns echipaje de la Secția 5, cărora nu le-a fost greu să-l identifice pe suspect; el a fost acuzat de două infracțiuni - furt calificat și conducere fără permis. 

Ieri, tânărul a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Hoții adolescenți râvnesc la … laptopuri
Pagina a fost generata in 0.4328 secunde