Perioada sărbătorilor, prilej bun pentru infractori! Polițiștii, recomandări pentru constănțeni

151
Perioada sărbătorilor, prilej bun pentru infractori! Polițiștii, recomandări pentru constănțeni - politiarutieraactiunepietonizona-1575278780.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 29 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au continuat, prin Campania ,,Sărbători în Siguranță", seria activităților informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe și auto.


Activitățile s-au desfășurat în zonele aglomerate ale orașului, precum Piața Ovidiu și Sala Sporturilor, unde polițiștii au prezentat cetățenilor aspecte referitoare la comportamentele preventive și le-au oferit sfaturi importante pentru a diminua riscul de victimizare.


În acest context, polițiștii au oferit trecătorilor pliante cu recomandări pentru prevenirea furturilor din autoturisme, din locuințe, dar și prevenirea faptelor comise cu violență.


Polițiștii recomandă constănțenilor: 


- Încuiați și asigurați ferestrele și ușa de acces a locuinței în permanență, chiar și atunci când sunteți acasă!

- asigurați ferestrele cu gratii și montați sisteme de alarmă!

- Refuzați să primiți în locuință persoane necunoscute!

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campania "Sărbători în siguranță".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1 secunde