Pericole pe șoselele Constanței: la volan, fără permise auto, dar sub influența alcoolului!

164
Pericole pe șoselele Constanței: la volan, fără permise auto, dar sub influența alcoolului! - xrutiera-1640010092.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 19 decembrie, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lacului din localitatea Satu Nou, comuna Oltina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Palatului din comuna Poarta Albă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de duminică spre luni, 19 spre 20 decembrie, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în localitatea Dumbrăveni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4482 secunde