Pericole pe șoselele Constanței

1291

Articole de la același autor

Șoferii fără permis, dar și cei care au urcat băuți la volan le-au dat de furcă polițiștilor și patrulelor de siguranță publică. Astfel, în urmă cu două zile, oamenii legii au reușit să sur-prindă cinci șoferi care încălcau aceste reguli. Faptele comise nu au fost trecute cu vederea și șoferii viteji s-au ales cu dosare penale.

În categoria celor băuți intră Bogdan Glodean, de 39 de ani, care a fost surprins de Polițiștii Secției 1 Rurală Constanța, în timp ce conducea un autoturism, în condițiile în care aparatul etilotest arăta o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei care deși nu aveau permis de conducere dar au îndrăznit să urce la volanul mașinii sunt Dinar Izet, de 31 de ani, din Constanța, care a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și Costel Ungureanu, de 18 ani, din localitatea Rariștea, județul Constanța, ce a fost depistat de către Polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia.

Doi dintre cei cinci șoferi au preferat însă să îmbine cele două infracțiuni. Astfel, Vasile Marius Negrilă, de 21 de ani, din Cernavodă, aflat la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, a fost oprit în trafic de patrula de siguranță publică mixtă, formată dintr-un polițist și doi jandarmi din Cernavodă. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în momentul testării cu aparatul etilotest, a fost înregistrată valoarea de 0,47 mg./l alcool pur în aerul expirat. Ionuț Mistreanu, de 26 de ani, din localitatea Tortoman, este cel de-al doilea șofer care a condus fără permis și cu o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost depistat de polițiștii din Cernavodă, după ce a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, în urma căruia a fost accidentat ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0451 secunde