PERICOLE PE ȘOSELE: șoferi beți și cu permisele auto suspendate, trași pe dreapta de Poliție!

174
PERICOLE PE ȘOSELE: șoferi beți și cu permisele auto suspendate, trași pe dreapta de Poliție! - 0e3c76a0fb8142f1bacfb222db2fa4a6-1627986548.jpg

Articole de la același autor

Luni, 2 august, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Poliției Costinești au identificat un bărbat, de 51 de ani, din județul Hunedoara, care a condus un autoturism pe strada Tineretului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în noaptea de luni spre marți, 2 spre 3 august, în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției Medgidia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

După două ore, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, din București, care a condus un autoturism pe DN39, în stațiunea Eforie Sud, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În schimb, în dimineața zilei de marți, 3 august, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, din județul Tulcea, care a condus un autoturism pe DN22, în localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde