PERICOL PE ȘOSEA, la limita dintre județele Tulcea și Constanța: zonă predispusă accidentelor!

805
PERICOL PE ȘOSEA, la limita dintre județele Tulcea și Constanța: zonă predispusă accidentelor! - xaccidenttulcea1-1640600467.jpg

Articole de la același autor

Luni, 27 decembrie, în jurul orei 09:30, polițiștii și pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 22 E(87), la limita dintre județele Tulcea și Constanța. Nouă pompieri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag. În urma evenimentului au rezultat două victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ prezente la fața locului. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Reamintim că un alt accident a avut loc, în aceeași zonă, sâmbătă, în prima zi de Crăciun. În accidentul respectiv a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Tinerii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul evenimentului.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6784 secunde