PERICOL ÎN ȘCOLILE DIN CONSTANȚA. Peste 100 de unități de învățământ funcționează fără autorizație de securitate la incendiu!

507
1
PERICOL ÎN ȘCOLILE DIN CONSTANȚA. Peste 100 de unități de învățământ funcționează fără autorizație de securitate la incendiu! - isu1506892657-1508228088.jpg

Articole recomandate

Prezent la ședința cu directorii de unități de învățământ, maiorul Mihai Georgescu, din cadrul ISU, a anunțat că 51 de grădinițe, 40 de școli gimnaziale și 16 licee nu au autorizație de securitate la incendiu.


Acest lucru se întâmplă deși în ultimele două săptămâni au avut loc două incidente, în două școli din Constanța, respectiv Școala 38 "Dimitrie Cantemir" și Școala 39 "Nicolae Tonitza". 


Reprezentantul ISU le-a recomandat directorilor de școli să solicite verificarea instalației electrice înainte de a monta aparatele de aer condiționat în clase și de a suprasolicita rețeaua. 


"Știu că părinții doresc ca elevii să aibă tot confortul, să aibă și videoproiector, și laptop, și imprimantă, și xerox, și aer condiționat, dar instalația poate să cedeze dacă nu a fost proiectată să suporte un consum ridicat., a atenționat maiorul Georgescu. 


Comentează știrea

costy
30 octombrie 2017
operator pc

FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI! INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!? Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK: https://www.youtube.com/watch?v=l423jWxz6t8 Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!? http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=40 INFO LA: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5203 secunde