€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

PERICOL DE EXPLOZIE! Cisternă cu kerosen răsturnată pe Autostrada Soarelui. TRAFIC DEVIAT!

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către capitală, o autocisternă încărcată cu combustibil lichid(kerosen), s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant.Pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează:

- pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă;

- pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.UPDATE - Zona este izolată pe o suprafață de 500 metri. DRDP Constanța este pregătită să intervină cu materiale neutralizante, nisip și macara, pentru curățarea și degajarea căilor de rulare. Se așteaptă decizia ISU, care coordonează operațiunea. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 84229 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2671 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2089 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7965 secunde