Percheziții / Soțul Alinei Bica, dus la audieri pentru evaziune fiscală

237
1
Percheziții / Soțul Alinei Bica, dus la audieri pentru evaziune fiscală - 1-1433310909.jpg

Articole recomandate

Procurorilor DIICOT efectuează percheziții în zece locații din Brașov, dar și în Făgăras. În vizororul anchetatorilor este și una din societățile deținute de soțul Alinei Bica, suspect într-un dosar de evaziune fiscale și spălare de bani. La audieri sunt duși aproximativ 11 persoane care ar fi suspectate de evaziune fiscală, printre care și Dorin Bica, soțul fostei șefe DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este de 3,4 milioane de lei din evaziune fiscale, alte 7 milioane de lei, din spălare de bani. Ancheta este coordonată de procurorii DIICOT Brașov. Dorin Bica a fost ridicat de acasă de anchettaori și adus cu amndat la sediul DIICOT Brașov.

Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde