Percheziții pentru depistarea unor hoți care operau în Germania. Prejudiciu estimat la 385.000 euro

227
Percheziții pentru depistarea unor hoți care operau în Germania. Prejudiciu estimat la 385.000 euro - perchezitii5-1523536071.jpg

Articole recomandate

Polițiștii români au efectuat nouă percheziții domiciliare în București și în județele Prahova, Ialomița și Ilfov, pentru depistarea unor cetățeni bănuiți de furt în grup organizat pe teritoriul Germaniei.



Potrivit unui comunicat transmis joi de IGPR, descinderile, realizate cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică din cadrul Poliției Române, au fost efectuate în baza unui ordin european de anchetă emis de autoritățile judiciare din Germania, patru români fiind vizați.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 385.000 de euro.

În urma acestor activități, au fost ridicate camere foto, obiective foto, accesorii foto, binocluri și drone și au fost puse în aplicare patru mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare germane pe numele persoanele bănuite, acestea fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, respectiv la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Față de cei în cauză a fost luată măsura reținerii, urmând a se dispune asupra predării lor internaționale către Germania.

La acțiune au participat doi polițiști din cadrul Poliției Judiciare din Munster, Germania, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5157 secunde