Mai multe ştiri online:

Percheziții la trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, week-endul trecut, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Trei persoane au fost reținute.


Duminică, 5 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Mangalia, județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.


Acțiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în dimineața zilei de 4 august, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost surprinși, de un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe raza stațiunii 2 Mai-Vama Veche. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor trei tineri, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Constanța.


În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7099 secunde