Percheziții la traficanți de carne vie din Constanța. Au fost reținuți zece suspecți

376
Percheziții la traficanți de carne vie din Constanța. Au fost reținuți zece suspecți - perchezitiidiicot1-1569003731.jpg

Articole de la același autor

Zece constănțeni au fost reținuți, vineri, 20 septembrie, de procurorii Direcției de Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța, fiind acuzați de proxenetism, trafic de minori și folosirea prostituției infantile. Oamenii legii au făcut mai multe percheziții, ocazie cu care au depistat și șase tinere, pe care suspecții le obligau să se prostitueze. 
Acțiune de amploare, în acest sfârșit de săptămână, în județul Constanța. Procurorii DIICOT, însoțiți de ofițerii de poliție de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, au făcut 44 de percheziții pe raza județului Constanța, pentru destructuarea unei rețele de proxeneți și traficanți de minori. Anchetatorii aveau informații că bărbații au "recrutat" fete, printre care și minore, pe care le obligau să se prostitueze. Mai mult, membrii grupării sunt suspectați și de implicare în furturi. 
"În fapt, s-a reținut că în perioada 2017 – 2019, inculpații au recrutat de pe raza județului Constanța, mai multe tinere, printre care și minore, pe care le-au determinat să practice prostituția, în diverse locații, obținând astfel beneficii patrimoniale", au transmis procurorii DIICOT. 


În urma perchezițiilor desfășurate au fost ridicate sume de bani, 30 de telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie. De asemenea, la o locuință au fost găsite două generatoare de curent, susceptibile a fi furate din Ovidiu. De asemenea, în cadrul perchezițiilor au fost găsite și șase tinere, despre care există indicii că erau exploatate sexual. 


Vineri, 20 septembrie, suspecții identificați ca fiind A. C. , C. V., D. C.-I., F. G., G. P., M. D., N. A.-I., R. I., S. A.-G., T. I.-G., au fost reținuți și urmează să fie duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6505 secunde