Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 7106 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Percheziții la spărgători de autoturisme. Un constănțea

Percheziții la spărgători de autoturisme. Un constănțean, reținut

311
Percheziții la spărgători de autoturisme. Un constănțean, reținut - perchezitii-1499441746.jpg
Trei constănțeni, cu vârste cuprinse între 26 și 37 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au furat mai multe bunuri din două autoturisme de pe raza municipiului Constanța. 


Niat Memet, Derviș și Gelil Taifun au furat, în 14 mai și 21 iunie, din două autoturisme marca Kia, două telefoane marca Samsung Galaxy J5, o borsetă cu acte și sumele de 930 și 1.300 lei. Mașinile erau parcate pe bulevardul 1 Decembrie 1918 atunci când au fost sparte de indivizi. Prejudiciul total, în valoare de 4.500 lei, din care 2.330 lei cash, nu a fost recuperat. 


Polițiștii constănțeni au efectuat trei percheziții la domiciliile persoanelor în cauză, ulterior Niat Memet fiind reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet în vederea luării măsurilor preventive, în timp ce pentru ceilalți doi bărbați procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1629 secunde