Percheziții la sediul firmei de ambulanță PULS

485
Percheziții la sediul firmei de ambulanță PULS - patrickekeng-1462634134.jpg

Articole recomandate

Au început verificările la firma privată căreia îi aparținea ambulanța care a fost aseară pe stadionul Dinamo. Polițiștii de la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei au făcut percheziții și au ridicat documente din sediu. În același timp, a fost verificată și mașina care a fost pe stadion.



În același timp, Departamentul pentru Situații de Urgență și reprezentanții Ministerului Sănătății au început și ele un control la firma care a asigurat serviciile de ambulanță la meciul dintre Dinamo – Viitorul.

"Personalul din cadrul Serviciului Inspecție al Departamentului pentru Situații de Urgență, doi medici cu experiență în medicina de urgență, și personal desemnat din cadrul Direcției de Sănătate Publică București vor verifica mai multe aspecte, printre care:

- ambulanțele serviciului de ambulanță privat și dotarea acestora, precum și respectarea normativelor în vigoare;

- respectarea legislației privind acordarea asistenței medicale de urgență și transport sanitar în regim privat;

- schema de personal și a calificărilor acestora, precum și a documentelor care atestă formarea continuă a angajaților care lucrează pe ambulanțe;

- documentele întocmite în urma intervențiilor la cazurile de urgență și de consultații la domiciliu, inclusiv cele care se fac în baza protocolului cu Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și în baza contractului cu Casa de Asigurări;

La finalul controlului, în funcție de aspectele constatate vor fi luate măsurile legale care se impun, iar concluziile vor fi făcute public", se arată în comunicatul DSU, potrivit Digi24.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde