Percheziții la persoane bănuite de trafic de minori!

131
Percheziții la persoane bănuite de trafic de minori! - perchezitii1539077023-1540209976.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Maramureș au făcut, luni, patru percheziții la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal. Trei persoane au fost duse la audieri.


Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș au făcut, luni, o percheziție auto și trei percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Baia Mare.


"Din cercetări a reieșit că cele trei persoane vizate ar fi recrutat și exploatat sexual mai multe minore, folosind violențe fizice și verbale. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și agende, în vederea continuării cercetărilor", a anunțat POliția Română. 


Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, iar la percheziții au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3201 secunde