PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

124
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC - fondmafiaalcoolului1413908611149-1571305503.jpg
În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au fost descoperite și ridicate mai multe plante de cannabis.



Activitățile derulate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș au vizat patru persoane bănuite că ar fi înființat două culturi outdoor de canabis, pe un teren situat pe malul râului Lăpușel.

Din anchetă au rezultat indicii că o parte din drogurile recoltate ar fi fost transportate, depozitate și uscate în locații situate în municipiul Baia Mare, pentru consum propriu sau pentru distribuirea către persoane din anturajul acestora.

În urma a nouă percheziții domiciliare și a cinci percheziții auto efectuate la data de 16 octombrie, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (mai multe plante de cannabis, aproximativ 20 kg.), bani, telefoane mobile și o instalație de producere indoor a drogurilor.

Totodată, polițiștii au pus în executare patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani. Cei patru au fost reținuți.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5824 secunde