€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 9 mandate de aducere vor fi puse în executare.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.

Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Astfel, începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane care ar fi racolat femei în vederea practicării prostituției atât în țară, cât și în Marea Britanie.

De asemenea, o parte dintre persoanele în cauză ar fi facilitat practicarea prostituției prin închirierea de imobile în acest scop.

9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și S.A.S. din cadrul I.P.J. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2200 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7015 secunde