PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

119
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT - perc608020001-1527078967.jpg
Polițiștii Mureș, cu sprjinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 19 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi, precum și la locuințe și ferme agricole ale unor persoane bănuite că ar fi achiziționat bunuri provenite din furturi.

La data de 22 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 19 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi sustras de pe raza județelor Mureș, Cluj și Alba semințe agricole, acumulatori auto și combustibil din autotrenuri parcate.

La percheziții au fost identificate și ridicate recipiente din plastic conținând fertilizanți, ambalaje din hârtie pentru semințe agricole, 200 de litri de motorină și recipientele din plastic aferente, 400 de pachete țigări, precum și unelte.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, au fost depistați trei bărbați, de 44, 29, respectiv 27 de ani, din județul Mureș, bănuiți că, în luna aprilie 2018, ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de pe raza județului Mureș, de unde ar fi sustras semințe agricole și fertilizanți, în valoare de peste 30.000 de lei.

Față de cei trei bărbați polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara pentru a fi dispuse măsurile legale.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2752 secunde