Mai multe ştiri online:

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CALIFICATĂ

Ştire online publicată Marţi, 24 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
proximativ 90.000 de țigarete, 64.000 de lei, 34.000 de dolari și 2.400 de euro au fost ridicați de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în urma a 13 percheziții efectuate în București și în județele Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița și Teleorman, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

La data de 24 aprilie a.c., peste 70 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat 13 percheziții domiciliare.

Perchezițiile au fost efectuate în București și în județele Ilfov, Giurgiu, Dâmbovița și Teleorman, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 90.000 de țigarete, 64.000 de lei, 34.000 de dolari și 2.400 de euro.

Din cercetări a rezultat că, în perioada decembrie 2017 – aprilie 2018, cei în cauză ar fi achiziționat, transportat, deținut și comercializat importante cantități de țigarete de proveniență extracomunitară, fără respectarea prevederilor legale.

Persoanele implicate urmează a fi conduse, pentru audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, informează Poliția Română. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7184 secunde