Percheziții la persoane bănuite de cămătărie, la Constanța

185
Percheziții la persoane bănuite de cămătărie, la Constanța - perchezitii-1592747243.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au descins, sâmbătă dimineață, la mai multe persoane care sunt bănuite de cămătărie, dar și abuzuri și falsuri în documente. Polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat șase percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și a orașelor Năvodari și Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetul Tribunalului Constanța, cauză ce privește săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

În urma activităților desfășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.

De asemenea, în urma unor percheziții efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăți comerciale situate pe raza orașelor Năvodari și Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor cinci laptopuri, un set de plăcuțe de înmatriculare, șase ștampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

"Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța. Polițștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun. Până la acest moment, trei persoane sunt bănuite de comiterea faptelor. Este vorba despre doi bărbați și o femeie", explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4488 secunde