PERCHEZIȚII la o grupare de DEALERI DE DROGURI! Mai multe persoane au fost arestate

Luni, 01 Iunie 2020, 13:53
360
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au organizat și desfășurat o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, constituit în vederea comiterii de infracțiuni.


Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat două acțiuni de prindere în flagrant delict, în municipiile Constanța și Medgidia și 2 percheziții domiciliare în municipiului Medgidia. 


În urma prinderilor în flagrant și a perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea confiscării, 48,4 grame de substanță vegetală, peste 150 de pliculețe conținând substanță vegetală, 8 telefoane mobile, peste 270 de cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept, precum și 21.850 de lei și 500 de euro. De asemenea, au fost puse în executare 9 mandate de aducere.


În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a 8 persoane și măsura controlului judiciar față de o femeie. La data de 31 mai a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a șapte persoane și plasarea sub control judiciar a celei de-a opta.  


Pagina a fost generata in 0.2484 secunde