PERCHEZIȚII LA NEGRU VODĂ. Bișnițari reținuți de Poliție

272

Articole de la același autor

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma unui flagrant organizat în cursul zilei de duminică. 
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat, în flagrant delict, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, în timp ce transportau, cu un autoturism, aproximativ 90 de articole vestimentare (jachete, pantaloni, sacouri, tricouri, pulovere, etc.) având inscripții ale unor mărci înregistrate, pe care le-ar fi sustras din mai multe societăți comerciale din județele Argeș și Craiova. 
În continuarea activităților, la aceeași dată, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Negru Vodă, fiind identificate alte articole vestimentare (pantaloni, jachete, hanorace, cămăși, geci, șosete, pantofi sport, etc.). Bunurile, estimate la aproximativ 20.000 de lei, precum și autoturismul folosit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6752 secunde