Percheziții la locuința olandezului suspectat de uciderea fetiței din Dâmbovița

286
Percheziții la locuința olandezului suspectat de uciderea fetiței din Dâmbovița - olandez-1569343384.jpg

Articole recomandate

Parchetul General a anunțat, astăzi, că au fost efectuate percheziții la locuința închiriată în București de cetățeanul olandez suspectat de uciderea fetiței din Dâmbovița.

De asemenea, astăzi, a fost percheziționată și locuința acestuia din Olanda.

"În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, au fost efectuate percheziții domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetățeanului olandez vizat, cât și în România, la locuința temporară a acestuia. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale", se arată într-un comunicat al Parchetului General, consultat de Agerpres.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat marți că olandezul a fost de cel puțin patru ori în România, existând informații că acesta a acționat în mai multe județe.

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmbovița a murit în Olanda în urma unui accident rutier, au declarat luni oficiali din Poliția Română.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, afirma luni că cetățeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii fetiței, era cunoscut în țara sa că mai săvârșise infracțiuni de natură sexuală și violență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde