Percheziții la indivizi suspectați de PESCUIT ELECTRIC și FURT!

312

Articole de la același autor

Duminică, 24 ianuarie, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța și ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de pescuit electric și furt calificat. Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Unirea din județul Călărași după ce, în aceeași zi, doi bărbați au fost surprinși, în flagrant delict, în timp ce pescuiau cu ajutorul unui dispozitiv electric, pe fluviul Dunărea - în dreptul localității Dunăreni.
În urma activităților desfășurate au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 aparate de pescuit electric, 5 acumulatori auto, 16 unelte de pescuit tip setcă (în lungime totală de peste 1.000 de metri), 6 unelte de pescuit tip lansetă, 1 ambarcațiune din fibră, 1 motor, o barcă, 25 de kilograme de pește din diferite specii, 500 de lei, precum și alte bunuri folosite la pescuitul ilegal.
Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 35.000 de lei. 
Cei doi bărbați, de 32, respectiv 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet cu propuneri legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3226 secunde