Percheziții la Eforie Nord. Arme deținute ilegal, confiscate

180
1
Percheziții la Eforie Nord. Arme deținute ilegal, confiscate - arme-1435829046.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au organizat o acțiune, miercuri, în localitatea Eforie Nord. 


Oamenii legii au descoperit la locuința unui Luca C. o pușcă cu aer comprimat marca CZ, care era deținută ilegal de acesta. Spre ghinionul său, în momentul în care polițiștii făceau verificări, la domiciliul lui a apărut un prieten al său care îi aducea încă două arme. Individul din Techirghiol venise cu o pușcă de vânătoare cu alice marca TOZ, calibrul 12 și o pușcă de tir sportiv marca UM Cugir, calibrul 5,6. Potrivit unor surse, și aceste două arme îi aparțineau tot lui Luca C. Pentru arma cu aer comprimat marca CZ și pentru arma de tir sportiv UM Cugir, polițiștii au constatat că nu erau îndeplinite condițiile legale de deținere. Oamenii legii au întocmit pe numele celor doi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.


Comentează știrea

rodica
2 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1955 secunde