€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Percheziții la contrabandiștii de țigări

Ştire online publicată Luni, 19 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 126.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în urma a 10 percheziții domiciliare. Doi bărbați sunt puși sub acuzație și sunt cercetați, în prezent fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat peste 126.000 de țigarete fără timbru fiscal românesc sau cu timbru fiscal aparținând unor state străine, precum și 4.000 de lei. De asemenea, polițiștii au condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța doi bărbați, în vârstă 36, respectiv 49 de ani, din Constanța, față de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cadrul activităților desfășurate, au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8254 secunde