Percheziții la contrabandiști. Au fost „capturate” arme ilegale şi mii de euro

260
Percheziții la contrabandiști. Au fost „capturate” arme ilegale şi mii de euro - perchezitiitransporturisursaipjc-1600450633.jpg

Articole de la același autor

O amplă acțiune pentru destructurarea unei grupări de contrabandiști a fost desfășurată de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Totul a pornit de la faptul că oamenii legii au depistat în flagrant trei bărbați în timp ce achiziționau 275 de litri de combustibil, de la marinarii de pe o navă sub pavilion românesc. Ulterior, polițiștii, sprijiniți de luptătorii mascați de la Serviciul de Acțiuni speciale din Constanța și Ialomița, au descins în 30 de percheziții, în cele două județe, Constanța și Ialomița. Perchezițiile au avut loc pe parcursul a două zile, 16 și 17 septembrie, și s-au încheiat cu ridicarea mai multor bunuri, printre care și arme ilegale: cinci motoare de barcă, 71 unelte de pescuit, șase ambarcațiuni, peste 7.500 litri de combustibil, 71 pachete de țigarete fără timbru fiscal, o sabie confecționată artizanal, un pistol cu aer comprimat, opt tone de cereale. De asemenea, au fost confiscați aproximativ 8.000 de euro și 4.000 de lei.

Valoarea totală a bunurilor ridicate se ridică la aproximativ 57.000 de lei.

În urma descinderilor, 32 de persoane au fost escortate la sediul Poliției, pentru audieri, fiind efectuate cercetări pentru contrabandă, delapidare, furt și tăinuire. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5825 secunde