Mai multe ştiri online:

Percheziții la Constanța. Polițiști cercetați pentru luare de mită

Ştire online publicată Vineri, 16 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție au efectuat, ieri, cinci percheziții domiciliare pe raza județelor Ialomița și Constanța și au pus în executare cinci mandate de aducere, emise pe numele a cinci suspecți, agenți de poliție în cadrul IGPR - Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în perioada iulie - august 2017, în timp ce suspecții se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, de supraveghere și control al traficului rutier pe Autostrada A2, au pretins și primit sume de bani sau bunuri de la mai mulți conducători auto, pentru a nu proceda la sancționarea contravențională.

De asemenea, au existat mai multe situații în care unii dintre agenții de poliție care au constatat abateri la regimul circulației pe drumurile publice nu au aplicat sancțiuni contravenționale. Din probatoriul administrat, a rezultat că doi agenți de poliție au întocmit și semnat în fals, în locul contravenientului, un proces-verbal de contravenție.

Cauza penală a fost inițiată ca urmare a sesizării din oficiu a lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul DGA Ialomița, iar perchezițiile domiciliare au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8264 secunde