Percheziții la Constanța într-un dosar de evaziune fiscală

258
Percheziții la Constanța într-un dosar de evaziune fiscală - lala1437637481-1444898231.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii bucureșteni au descins în această dimineață în mai multe județe într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Anchetatorii au percheziționat 63 de locații și pun în executare 50 de mandate de aducere. 


Potrivit oamenilor legii, suspecții au creat și implementat un circuit evazionist, prin interpunerea mai multor societăți comerciale cu comportament de tip "fantomă" pe lanțurile de tranzacționare a mărfii achiziționate intracomunitar de la societăți comerciale din străinătate, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.


"În urma documentării activității infracționale a bănuiților a rezultat faptul că, în perioada 2013 – 2014, aceștia au efectuat tranzacții fictive cu materiale de construcții. Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracțională este de 22.500.000 de lei", se arată într-un comunicat remis de Poliția Municipiului București. 


Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descinderi cu mascați,  la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.8445 secunde