Percheziții la Constanța. Hoții din autobuze săltați de polițiști din pat

492
1
Percheziții la Constanța. Hoții din autobuze săltați de polițiști din pat - perchezitiicta-1455902306.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți hoți de buzunare, care acționau în mijloacele de transport în comun din Constanța, au fost prinși de oamenii legii, în urma unor percheziții domiciliare.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Muni-cipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor Secțiilor 1, 2, 3 și 4 Constanța, Poliției Municipiului Medgidia și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat șapte percheziții la locuințele a cinci persoane suspectate că ar fura bunurile celor care călătoresc cu autobuzele constănțene.

În urma controalelor, anchetatorii au stabilit că cinci persoane cu vârste cuprinse între 43 și 55 de ani, toate din municipiul Constanța, ar fi comis șase infracțiuni de furt calificat, între 7 octombrie 2015 și 17 februarie 2016.

Trei dintre suspecți au fost reținuți și prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit la locuințele acestora mai multe telefoane mobile, cartele sim și sume de bani, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată. Cercetările continuă în acest caz.

Tot în județului Constanța, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, două pe raza comunei Gârliciu și una pe raza orașului Hârșova. În urma descinderilor, oamenii legii au identificat mai multe bunuri ce fac obiectul furtului dintr-o societate, comis în noaptea de 9 spre 10 februarie, dar și a unui furt din locuință.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au dat de urma a doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, bănuiți de furtul obiectelor din societate. De asemenea, alți doi tineri, de 19 și 23 de ani, sunt suspectați de tăinuire.

Cercetările sunt continuate și în acest caz, cei implicați urmând să dea cu subsemnatul în fața oamenilor legii.

Comentează știrea

adevar
20 februarie 2016
adevar

Oameni legi mai fura si ei dar romani sunt cel mai prost popor care exista

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Furau pavele  de pe marginea drumului
Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși la furat de combustibil
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși în flagrant, cu lemnu-n sac
Pagina a fost generata in 1.4662 secunde