€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA. BUNURI DE APROXIMATIV 300.000 DE LEI, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

Ştire online publicată Vineri, 02 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de la Transporturi au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol. În urma perchezițiilor, au fost confiscate mai multe bunuri cu o valoare de aproximativ 300.000 de lei.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 43 de ani, de pe raza județului Constanța, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt și braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, precum un tractor, o remorcă auto, un autoturism, 4 motocositoare, 3 motoscutere, un ATV, două biciclete, 5 motoferăstrae, 19 cartușe de vânătoare , 8 unelte de pescuit tip plasă monofilament, în lungime de aproximativ 750 de metri și mai multe harnașamente, în valoare totală de 298.500 de lei.

Polițiștii constănțeni au reținut doi bărbați, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca la data de 2 februarie a.c., să fie prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a fost sprijinită de polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța și jandarmi.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7424 secunde