Percheziții la braconierii din Topalu. Ce au găsit polițiștii în locuințe

373
Percheziții la braconierii din Topalu. Ce au găsit polițiștii în locuințe - braconieri-1570651675.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi au descins, în percheziții, în mai multe locuințe din localitatea Topalu, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în braconaj piscicol și contrabandă. 


Luni, 7 octombrie, oamenii legii au percheziționat șase locuințe, unde au depistat 25 de recipiente de plastic, șapte recipiente de tablă de aproximativ 220 litri și un butoi de aproximativ 200 de litri, toate conținând motorină. În total, polițiștii au depistat aproximativ 2.270 litri de motorină. De asemenea, polițiștii au confiscat și două bărci cu motor, despre care se consideră că erau folosite la comiterea de infracțiuni, două motoare de drujbă, patru vintire, și trei sacoșe cu păpuși de plasă monofilament și aproximativ 150 de cutii cu petarde. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ 33.000 de lei. 


În urma perchezițiilor, patru bărbați cu vârste între 21 și 52 de ani au fost reținuți, fiind acuzați de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire. Marți, 8 octombrie, suspecții au fost prezentați magistraților Judecătoriei Hârșova, care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2219 secunde