Percheziții la 12 adrese, într-un caz de tentativă de omor

127
1
Percheziții la 12 adrese, într-un caz de tentativă de omor - diicot1377685537-1378881040.jpg

Articole recomandate

Polițiștii fac, astăzi, 12 percheziții în Capitală, la locuințele unor persoane suspectate într-un caz de tentativă de omor, incidentul având loc în urmă cu o lună, într-un restaurant de pe Șoseaua Vergului.




Anchetatorii pun în executare 12 mandate de aducere, persoanele suspectate în acest caz urmând să fie audiate la sediul Poliției Capitalei. Potrivit Poliției Capitalei, până în prezent au fost duse la audieri cinci din cele 12 persoane. Acestea vor da declarații despre incidentul care a avut loc în 16 august, într-un restaurant de pe Șoseaua Vergului din Capitală.


Perchezițiile sunt făcute de polițiștii Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului Tribunalului București, cu sprijinul Serviciului de Analiză a Informațiilor și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Poliția Capitalei, potrivit realitatea.net.


Comentează știrea

FONDURI UE
11 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3527 secunde