Percheziții într-un dosar de evaziune de șase milioane de euro în domeniul construcțiilor

126
Percheziții într-un dosar de evaziune de șase milioane de euro în domeniul construcțiilor - lala1437637481-1456903521.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Capitalei efectuează miercuri 22 de percheziții domiciliare în București și județele Ilfov și Ialomița, urmând să pună în aplicare 19 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul construcțiilor și comerțului cu materiale de construcții.


Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la 6.000.000 de euro.

"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip 'fantomă', au înregistrat documente fiscale privind achiziții fictive, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).


Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1.

Acțiunea se desfășoară sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București și beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3409 secunde