PERCHEZIȚII în județul Constanța / Hoți care au distrus sistemul de irigații, în vizorul polițiștilor

121
PERCHEZIȚII în județul Constanța / Hoți care au distrus sistemul de irigații, în vizorul polițiștilor - jandarmiicteni140199307814032703-1406712123.jpg

Articole de la același autor

Descinderi de amploare la o grupare suspectată de furturi din infrastructura feroviară și conductele de irigații. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale, a celor de la Serviciul Operațiuni Speciale și cu cel al lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, au efectuat 11 percheziții domiciliare în localitățile Nisipari și Murfatlar, la domiciliile unor persoane despre care existau date și indicii că ar fi săvârșit mai multe furturi. Suspecții sunt acuzați că din noiembrie 2013 până în aprilie 2014 au jefuit stațiile ANIF din Dorobanțu și Nisipari și au creat un prejudiciu de peste un milion de lei.


În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe obiecte de tăiat cu flacără, care ar fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor de furt de conducte de irigații, la sediul poliției fiind conduse pentru cercetări 12 persoane, față de patru dintre acestea luându-se măsura reținerii.


Bărbații, cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani, au fost prezentați Judecătoriei Constanța, magistrații emițând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.


De asemenea, polițiștii au continuat cercetările și au depistat și un tânăr de 25 ani, din Murfatlar, care ar fi participat cu cei patru bărbați la sustragerea de conducte de refulare din instalația de irigații a stației de pompare din Dorobanțu, aparținând ANIF. Și acesta a fost arestat. 


De asemenea, la începutul acestei săptămâni au mai fost depistați alți patru bărbați, Marian G., de 24 ani, Vasilică A., de 25 ani, și Dumitru C., de 40 ani, toți din localitatea Nisipari, primii doi participând la sustragerea de conducte, iar ultimul favorizând făptuitorii la comiterea faptei. Cei trei au fost reținuți pe baza de ordonanță pentru o perioadă de 24 ore. 


Ieri, polițiștii l-au depistat și pe Nicușor I., de 40 de ani, care a favorizat făptuitorii la comiterea faptei anterior menționate, acesta fiind reținut pe bază ordonanță pe o perioadă de 24 de ore. Toți patru sunt anchetați în libertate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde