PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA: TRAFICANT DE DROGURI, reținut! Aducea „marfa” din Olanda!

487
PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA: TRAFICANT DE DROGURI, reținut! Aducea „marfa” din Olanda! - 3673e649215e4f51977d0e1f525b1bb9-1627467788.jpg

Articole recomandate

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a introdus în țară, din Olanda, droguri de risc, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive pe care le-a comercializat către consumatori de pe raza județului Constanța.

Marți, 27 iulie, procurorii DIICOT Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 840 de grame de cannabis, 1.3 kilograme de substanțe psihoactive, suma de 7.600 de lei, precum și un instrumentar de preparare a substanțelor cu efecte psihoactive.

În cursul zilei de miercuri, 28 iulie, inculpatul reținut urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6569 secunde