PERCHEZIȚII în Constanța! Polițiștii vizează ilegalitățile din COMERȚUL CU MAȘINI SECOND HAND!

319
PERCHEZIȚII în Constanța! Polițiștii vizează ilegalitățile din COMERȚUL CU MAȘINI SECOND HAND! - 25febrevaziunesecondjand-1582616808.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, Poliția Română efectuează 175 de percheziții domiciliare în București și 20 de județe, în cadrul a cinci dosare penale în care sunt cercetate fapte de evaziune fiscală în domeniul comerțului intracomunitar cu autovehicule second-hand. Prejudiciul cauzat este de peste 35.000.000 de lei.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice - I.G.P.R., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pun în aplicare 175 de mandate de percheziție domiciliară și 19 mandate de aducere în municipiul București și județele Ilfov, Argeș, Bihor, Buzău, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Cercetările privesc o grupare infracțională specializată în infracțiuni de evaziune fiscală, care, prin intermediul membrilor săi, ar controla direct sau prin interpuși mai multe societăți comerciale cu activități în domeniul comerțului intracomunitar cu autovehicule second-hand.

În județul Constanța au loc trei percheziții, două la firme din municipiul Constanța, iar una în Mangalia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5219 secunde