PERCHEZIȚII în Constanța / Polițiștii au descins la o rețea de contrabandiști de obiecte de cult

164
1
PERCHEZIȚII în Constanța / Polițiștii au descins la o rețea de contrabandiști de obiecte de cult - mascatijandarmidescindereperchez-1413789496.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de polițiști, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., efectuează în această dimineață, în șase județe, 15 percheziții la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu bunuri culturale.
În baza autorizațiilor emise de Tribunalul Timiș, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, efectuează 15 percheziții domiciliare pe raza județelor Timiș (8), Caraș-Severin (2), Prahova (2), Argeș (1), Constanța (1) și Vrancea (1), la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu bunuri din patrimoniul cultural.
Acțiunea vizează 11 persoane cu vârste între 30 și 60 de ani, bănuite că, în perioada ianuarie 2013 - aprilie 2014, ar fi deținut și comercializat prin rețeaua internet, piese arheologice susceptibile a fi clasate în patrimoniul cultural, care ar fi fost găsite în urma unor detecții în situri arheologice situate în județele Timiș și Caraș-Severin.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, spălare de bani și constituirea unui grup infracțional organizat.
Toate persoanele depistate vor fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, pentru audieri.
La activități participă peste 100 de polițiștii din cadrul I.P.J. Timiș, I.P.J. Caraș - Severin, I.P.J. Prahova, I.P.J. Argeș, I.P.J. Constanța, I.P.J. Vrancea.


Comentează știrea

MUNCA LA DOMICILIU
20 octombrie 2014
MUNCA LA DOMICILIU

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu.Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email : [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5868 secunde