PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA pentru depistarea unui FALS MEDIC!

4326
PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA pentru depistarea unui FALS MEDIC! - 4decmedicfalslana-1607082053.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii bucureșteni au descins în județul Constanța, în cursul zilei de joi, 3 decembrie, în vederea depistării și tragerii la răspundere a unei femei acuzate că a pretins că era medic estetician și a făcut intervenții de chirurgie estetică, fără a avea acest drept. 


Cazul este asemănător cu cel al italianului Matteo Politi, care opera sânii bucureștencelor, fără a avea studii de specialitate. 
Este vorba despre o femeie din Republica Moldova, care pretindea că era medic estetician. Svetlana Serghei sau Doctor Lana, cum se prezenta pe rețelele de socializare, unde își găsea cele mai multe cliente, nu avea drept de liberă practică în România. Svetlana Serghei a fost reclamată de zeci de femei care au plătit sute de euro pentru proceduri care le-au desfigurat.
Pagina de Facebook a așa-zisului doctor abundă în postări cu filmări din timpul intervențiilor sau cu fotografii în care apar buze mărite până la dimensiuni nenaturale, rinoplastii și lifting facial  - în urma cărora multe femei spun că suferă dureri atroce
Femeia a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Jucecătoria Sectorului 2 pentru infracţiunile de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.  „La data de 03.12.2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pune în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Constanţa, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.  
Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz. 


„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică.


Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.


De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9108 secunde