Percheziții în Constanța la suspecți de evaziune fiscală și spălare de bani

312
Percheziții în Constanța la suspecți de evaziune fiscală și spălare de bani - politiemascatijandarmipercheziti-1418023875.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, polițiștii din Constanța efectuează 34 de percheziții la mai multe societăți comerciale și persoane bănuite că au creat un prejudiciu estimat la 800.000 euro, prin evaziune fiscală și spălare de bani. 
90 de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS), efectuează 34 de percheziții la locuințele mai multor persoane și sediile unor societăți comerciale din județul Constanța. Sunt vizate opt persoane bănuite că, în cursul anului 2014, ar fi comis mai multe fapte de evaziune fiscală și spălare de bani, prin activități ilicite în domeniul materialelor reciclabile, comerțului cu cereale și al construcțiilor. Până în prezent, prejudiciul a fost estimat la 800.000 de euro. Cei în cauză urmează a fi conduși la sediul I.P.J. Constanța, pentru audieri. (A.I.) 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.372 secunde