PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA. Doi bărbați au fost reținuți!

481
PERCHEZIȚII ÎN CONSTANȚA. Doi bărbați au fost reținuți! - 07fdd08ec0da47d5be356da5112532b5-1623400918.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.

În urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de ieri, 10 iunie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi vândut cannabis. La aceeași dată, polițiștii au pus în aplicare patru percheziții domiciliare, în municipiul Constanța. În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, droguri de risc, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 1 cântar electronic de precizie, 1 grinder, 4 telefoane, 1 laptop, 5.200 de lei, 2.550 de euro, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 24, respectiv 19 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu, fără drept, urmând ca, în cursul zilei de vineri, 11 iunie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.381 secunde