PERCHEZIȚII în Constanța. Acuzații de spălare de bani!

Miercuri, 13 Mai 2020
476
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 11 percheziții într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, constituire a unui grup infracțional organizat și spălare de bani. În urma descinderilor, 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. 


La data de 12 mai a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente cu valoare probatorie. 


La acțiune au participat și reprezentanți ai I.T.M. Constanța, în cauză existând indicii cu privire la folosirea forței de muncă la negru. 


În urma cercetărilor au fost identificate 17 persoane care efectuau activități de construcție pe un șantier din județul Constanța, fără a deține contracte de muncă și care au prezentat adeverințe întocmite în fals de către angajator. 


În cauză au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 
Cu ocazia acțiunii, 7 persoane au fost conduse la sediul S.R.P.T., pentru 6 dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie făcute propuneri corespunzătoare. Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2955 secunde