PERCHEZIȚII, ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ. DOUĂ MILIOANE EURO PREJUDICIU!

652
PERCHEZIȚII, ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ. DOUĂ MILIOANE EURO PREJUDICIU! - politiaperchezitie-1513843742.jpg

Articole recomandate

În această dimineață, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Dâmbovița efectuează 16 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, prin infracțiuni economice.


La data de 21 decembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratorului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, efectuează 16 percheziții, în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Brașov și Hunedoara.


Acțiunea vizează destructurarea unei grupări infracționale specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor.


Astfel, în perioada 2012-2015, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile.


De asemenea, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.


Prejudiciul cauzat este de peste 2 milioane de euro.


La activități participă și polițiști din Ilfov, Giurgiu, Brașov și Hunedoara, luptători pentru acțiuni speciale și efective de jandarmi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4814 secunde