Percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat a fost reținut

189
Percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat a fost reținut - perchezitii-1592490279.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat a fost reținut.

În urma activităților, au fost indisponibilizate 171.500 de țigarete, 35.700 de lei și bunuri susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă.

Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activităților infracționale a doi bărbați bănuiți de trafic de țigarete care provin din contrabandă, precum și identificarea bunurilor.

"La data de 16 iunie a.c., polițiști de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au surprins în flagrant delict pe unul dintre cei doi și au efectuat două percheziții domiciliare, în Constanța, la locuințele persoanelor implicate în activitatea infracțională.

După audieri, unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri (n.r. - miercuri), s-a dispus măsura controlului judiciar pentru ambele persoane", informează reprezentanții IPJ Constanța.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3712 secunde