Percheziții DNA la sediul societății Oracle România

174
Percheziții DNA la sediul societății Oracle România - dna-1565193533.jpg

Articole recomandate

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, miercuri, la sediul societății Oracle România din Pipera, într-un caz privind anumite fapte de corupție din mediul privat, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Vizat pare a fi directorul pentru România al companiei, Sorin Mîndruțescu.


Sursele citate au menționat că între Oracle Romania și o altă companie s-ar fi acordat anumite contracte, iar pentru acestea s-ar fi solicitat drept mită anumite sume de bani.


Potrivit acelorași surse, vizat de anchetă ar fi directorul pe țară al companiei, Sorin Mîndruțescu, la domiciliul căruia ar fi, de asemenea, efectuate percheziții. 


UPDATE Mediafax scrie că directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, a transmis, prin intermediul avocaților că a răspuns tuturor solicitărilor procurorilor.


"La acest moment, nu pot face niciun comentariu întrucat nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind ce ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional", a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, prin intermediul avocaților. 


Sorin Mindrutescu ocupă funcția de Director General Oracle România din februarie 2008, dar lucrează în companie încă din 2001. Înainte de a lucra pentru Oracle el a ocupat poziții de conducere în cadrul unor bănci din România. În ultimii ani el a avut funcțiile de Președinte al Consiliului Director al Camerei Americane de Comert în România, Președinte al Consiliului de Administratie a CFR, iar în prezent el mai ocupă funcția de Președinte al Comitetului Reprezentanților Fondului Proprietatea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8041 secunde