Percheziții DIICOT la Constanța. Evaziuni în valoare de peste 7 milioane de euro

431

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, împreună cu ofițeri de poliție, au efectuat, ieri, un număr de 17 percheziții pe raza județelor Constanța, Giurgiu, Buzău, Ilfov, Argeș și a municipiului București. 


Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat format din 47 de persoane, specializat în evaziune fiscală în domeniul construcțiilor și produselor agro-alimentare. 


Procurorii spun că, în perioada 2011-2014, suspecții au creat un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 7.600.000 de euro, prin înregistrarea în evidențele financiar-contabile a unor achiziții fictive de bunuri și servicii, de la societăți comerciale fantomă, controlate de către membrii grupului infracțional. 


La activități, au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Buzău, Ilfov, Argeș și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. 


DIICOT face precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8071 secunde