Mai multe ştiri online:

Percheziții DIICOT, la Constanța. Cinci proxeneți au fost reținuți

Ştire online publicată Joi, 01 Februarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea DIICOT, au efectuat, ieri, 11 percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional, implicat în comiterea de infracțiuni de proxenetism. În acest caz, cinci persoane au fost reținute.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în diferite orașe din Olanda. În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice și medii de stocare și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Ulterior, șapte persoane au fost conduse la sediul DIICOT - ST Constanța, pentru audieri, dintre care cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Ulterior, au fost reținute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și al jandarmilor.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.721 secunde